sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kohti kesäkuuta

Tänä viikonloppuna on moni valmistunut ylioppilaaksi tai ammattiin, saanut lukuvuoden päätökseen tai muuten aloittelee kesälomia. Vaikka ei tähän joukkoon kuuluisi, saa silti nauttia valoisasta ajasta ja kesästä.



Osuva korttiteksti





torstai 21. toukokuuta 2015

Kuin Kissankulmassa

Seilin saaren rakennettu ympäristö vaikutti välillä kuin olisi Kissankulmassa. Kauniita vanhoja rakennuksia leppoisessa ympäristössä, vaikka historia kertookin ihan jotain muuta.





 


 



maanantai 18. toukokuuta 2015

Seilissä

Neljä päivää Seilin saarella talkooleirillä oli hyvä miniloma toukokuulle. Ohjelmassa oli haravointia, metsäpohjan siivousta, haapojen kaulaamista. Toukokuussa luonto oli kevään vihreää, linnut lauloivat kilpaa ja mikä parasta, aurinko paistoi melkein koko ajan.





Metsäpohjan haravointia, oksien keräämistä ja lopuksi oksakasan polttoa. Siinä sopivaa päiväohjelmaa talkooleirille.




 Haapojen uudelleen kaulaamista, kun ensimmäinen kerta on hieman epäonnistunut.






Seilin saarella oli niin paljon kuvattavaa, että lähipäivinä on lisää tulossa.

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Haravahommia

Olen lähdössä huomenna Saaristomeren luontokoulun talkooleirille Seilin saarelle. Haravahommia ja kaikkea, mitä paikka vaatii, jotta perinnemaisema pysyisi kunnossa. Olen ollut samaisella kevätleirillä kaksi kertaa aikaisemminkin. Luvassa siis paljon ulkoilua, fyysistä työtä ja kauniita saaristomaisemia. Tässä tunnelmapaloja Kråkskarista.







 


sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!

Äitienpäivän kunniaksi olohuoneesta löytyy äidin virkkaama matto ja tietenkin ruukkuruusu. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!